تبلیغات
سفر | تورهای مسافرتی - سفری متفاوت به اصفهان

کاربر عزیز،
به وبسایت سفر | تورهای مسافرتی خوش آمدید

سفری متفاوت به اصفهان

برای ما ایرانی ها در کشور خودمان مکان های دیدنی زیادی وجود دارد که می توانیم به خوبی و به راحتی از آنها استفاده کنیم. یکی از شهر های باستانی و دیدنی ایران اصفهان می باشد که هر روزه در جهان بیشتر آن را شناخته و به دیدن آن می آیند. در ادامه با وبلاگ ما همراه باشید تا نکات خوبی را برای شما بازگو کنیم.اصفهان همیشه یکی از بهترین شهرهای ایران از نظر جنبه های گوناگون بوده است؛ شاید بتوان بعد از تهران که بعنوان پایخت، مهمترین شهر ایران محسوب می شود، از اصفهان بعنوان دومین شهر اصلی کشورمان نام برد.

اصفهان
اصفهان

همانطور که گفتیم اصفهان از لحاظ جنبه های گوناگون اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، گردشگری و… همواره از بهترین شهرهای ایران محسوب می‌شده است، اما بی تردید جنبه گردشگری آن بسیار پر رنگ تر از دیگر وجهه های آن است.



اصفهان
اصفهان

اصفهان با توجه به برخورداری از شمار زیادی از جاذبه های گردشگری و تاریخی مهم کشورمان که عمدتا نیز مربوط به دوره صفویه می باشد، همواره مورد توجه گردشگران خارجی و داخلی قرار داشته است. سی‌و‌سه پل، میدان امام، پل خواجو، چهل ستون و… تنها چند نمونه از جاذبه های گردشگری بی شمار این شهر زیبا می باشد. اما در مقاله امروز قصد نداریم درباره جاذبه های گردشگری اصفهان صحبت کنیم، بلکه می خواهیم درباره دو غذای سنتی و لذیذ مختص اصفهان صحبت کنیم که باعث جلب توجه گردشگران خارجی هم شده است.

بریانی
بریانی

بریانی و خورش ماست دو غذای محبوبی هستند که نه تنها در اصفهان بلکه در همه جای کشورمان بسیار محبوب می باشند، اما خب به هر جهت خورش ماست و بریانی اصل اصفهان چیزی کاملا متفاوت و منحصر به فرد است!  بدون شک باید گفت بریانی، محبوب ترین غذای اصفهانی ها است.

بریانی

در ابتدا باید مواد لازم برای تهیه یک بریانی خوشمزه را معرفی کنیم:

  • دنبه (۵۰ گرم)
  • گوشت گوسفند (۲۵۰ گرم)
  • جگر سفید گوسفندی (۱۰۰ گرم)
  • پیاز (۲ عدد)
  • پودر دارچین (۱ قاشق غذاخوری)
  • زعفران (۱ قاشق چای‌خوری)
  • نعنا، فلفل سیاه و نمک (به مقدار دلخواه)
  • گردو و خلال بادام و پسته (برای تزیین)

توجه داشته باشید که مواد اولیه ذکر شده تنها برای پخت بریانی برای یک نفر می باشد و در صورت نیاز باید موارد ذکر شده را به همین تناسب بیشتر کنید.

و اما دستور پخت…

بریانی
بریانی

ابتدا گوشت گوسفندی تهیه شده را به همراه یک عدد پیاز رنده شده، حدود ۴ لیوان آب، چند قاشق غذاخوری روغن مایع و دنبه داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله با درجه حرارت کم قرار دهید تا گوشت رفته رفته پخته شده و نرم گردد.

حال جگر سفید را همراه با یک عدد پیاز، چند قاشق دیگر روغن مایع، دو لیوان آب و مقدار دلخواه نمک و فلفل در یک قابلمه دیگر ریخته و مجددا زمان دهید تا به آرامی بپزد. پس از پخته شدن، مواد را کمی تفت داده، سپس چرخ کنید و کنار بگذارید. اکنون سراغ قابلمه اول می رویم. مخلوط این قابلمه را نیز چرخ کنید و سپس به همراه زعفران(بصورت دم کرده) و مقداری نعنا، فلفل(سیاه) ونمک مجددا چرخ کنید.

به مراحل پایانی نزدیک می شویم… حال مایه بریانی را به شکل همبرگر درآورده و آن را با مقداری پودر دارچین، بادام و البته خلال پسته تزیین کرده و داخل قابلمه ای نسبتا چرب شده قرار داده و بگذارید تا کباب شود؛ حال پس از گذشت چند دقیقه بریانی را برعکس کنید تا طرف دیگر نیز به همین صورت کباب گردد.

بریانی
بریانی

و اما آخرین مرحله… مقداری آب گوشت را که از قابلمه اول باقی مانده است روی یک نان(ترجیحا سنگک) بریزید تا کمی نرم شده و بو و مزه گوشت را به خود بگیرد. بریانی کباب شده را همراه با جگر سفید(چرخ شده) و جعفری خرد شده، گردو و دیگر مواد مورد سلیقه تان تزیین کنید و میل کنید.

خورش ماست نیز دسر محبوب اصفهانی هاست که توصیه می کنیم بعد از نوش جان کردن بریانی، حتما از آن هم میل کنید. این دسر بسیار شیرین است و طعم بی نظیری شاید نزدیک به بستنی زعفرانی دارد!

خورش ماست
خورش ماست

اگر به اصفهان سفر کردید حتما از این غذا میل کنید؛ درغیر این صورت شاید حتی بتوان گفت سفرتان نیمه کاره مانده! از آن جهت که تعداد زیادی از برترین هتل های اصفهان دارای رستوران مجزا می باشند، بدون شک می توانید بریانی را نیز در منوی غذای آنها هم مشاهده کنید.

رستوران های هتل
رستوران های هتل

از ان جهت که تنها دو هفته تا نوروز ۹۶ بیشتر باقی نمانده اگر قصد سفر به اصفهان را دارید، بهتر است از همین حالا به فکر رزرو هتل در این شهر باشید. گشت و گذار و سیاخت در اصفهان، خاطره ای است که از ذهن هیچ یک از گردشگران این شهر نخواهد رفت.

منبع: http://www.esfpatogh.in



موضوعات مرتبط

سفر به قاره آسیا ،